منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی دانشگاه سراسری و آزاد کد ۲۷۱۱
منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی به توصیه سنجش امیرکبیر
منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون دکتری، منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان توصیه می شود که از بسته های آموزشی(کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز هر رشته استفاده کنند(به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که منابع را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی تحصیلات تکمیلی (دکتری) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند.
آیا خواندن کتب مرجع برای آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی توصیه می شود؟
مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار مفید و
ضروری است اما برای آمادگی در آزمون دکتری دارای معایبی است که در ادامه به آنها
اشاره می کنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که
در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر
ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ
را به عهده خواننده گذاشته اند.
۲) در این نوع کتاب ها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سؤالات آزمون دکتری،
وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتاب ها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر می رسد و
خواننده نمی تواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری می
سازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف
نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند.
انتشارات سنجش امیرکبیر جهت قبولی داوطلبان در آزمون دکتری، کتاب های رشته های
مختلف را در سطح کشور ارائه کرده که با استقبال زیادی از سوی دانشجویان مواجه شده
است. مجموعه این کتاب ها در بسته های آموزشی دکتری برای هر رشته گردآوری و تمام
این کتاب ها با در نظر گرفتن منابع آزمون و کتاب های مرجع گوناگون برای هر درس
تألیف شده است. که دارای خصوصیات زیر می باشند:
کتاب های تکدرس آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی :
در این نوع کتاب ها برای هر درس یک کتاب شامل
آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن مثال ها و تست ها در ضمن
آموزش، ارائه شده است. در کتاب های آموزشی مؤسسه از آوردن مطالب غیر ضروری پرهیز
شده و خلاصه آنچه مورد نیاز داوطلب است ارائه شده است و هر کجا که در پاسخگویی تست
ها روش های تستی وجود داشته به آنها اشاره شده است. پس از آموزش مطالب هر فصل، تست
های طبقه بندی شده سال های گذشته مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی و تست های
خودسنجی با جواب کلیدی گنجانده شده است تا دانشجو پس از آموزش مطالب، تمام تست های
سال های قبل مربوط به آن فصل را مرور کند.
کتاب های دکتری سنجش امیرکبیر با توجه به ساختار کاملاً حرفه ای و علمی آنها و
توجه به نیاز دانشجویان، داوطلبان را از مراجعه به کتاب های دیگر بی نیاز می کند.
مطمئناً تعداد تست های فراوان، آموزش ساده و روان مطالب، به روز بودن کتاب ها از
مشخصه های بارز کتاب های سنجش امیرکبیر است.
ویژگی های بارز بسته های آموزشی دکتری بهداشت مواد غذایی سنجش امیرکبیر
جزوات سنجش امیرکبیر توسط نفرات برتر کنکور سال
های گذشته گردآوری گردیده و حاوی مطالب مفید و نکات برگزیده ای است که موجب صرفه
جویی در وقت داوطلبان می گردد. بسیاری از داوطلبان با مشاهده حجم و تعدد کتب رفرنس
اعلام شده، نگران نحوه گزینش مطلب و کمبود زمان برای مطالعه آنها می
گردند، از اینرو جزوات سنجش امیرکبیر علاوه بر مطالب گردآوری شده توسط نفرات برتر،
دارای مطالب کنکوری بوده و یک منبع جامع، کامل و در عین حال خلاصه محسوب می شود که
نیاز شما را به هر کتاب یا هر منبع دیگری مرتفع می کند.
مزیت دیگر بستههای آموزشی سنجش امیرکبیر امکان دریافت جزوات
ویرایش شده بدون نیاز به پرداخت هزینه مجدد توسط خریدار می باشد. به عبارت دیگر
اگر جزوه ای حتی یک روز پس از خرید شما ویرایش گردد، می
توانید نسخه جدید آن را بطور رایگان از موسسه دریافت نمایید
گرایش های رشته دکتری مجموعه دامپزشکی سراسری و آزاد عبارتند از:
دکتری مامایی و بیماری های تولیدمثل دام
دکتری بیماریهای داخلی دامهای کوچک
دکتری بیماریهای داخلی دامهای بزرگ
دکتری کلینیکال پاتولوژی دامپزشکی
دکتری بهداشت و بیماریهای پرندگان (طیور)
دکتری بهداشت و بیماریهای آبزیان
دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی
دکتری ایمنی شناسی دامپزشکی (دکتری ایمونولوژی دامپزشکی)
دکتری بیوتکنولوژی دامپزشکی (دکتری زیست فناوری دامپزشکی)
دکتری فناوری تولیدمثل در دامپزشکی
دکتری آناتومی و جنین شناسی مقایسه ای دامپزشکی
دکتری بافت شناسی مقایسه ای دامپزشکی
دکتری بیهوشی و مراقبت های ویژه دامپزشکی
گرایش رشته دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی سراسری و آزاد عبارت است از:
دکتری بهداشت مواد غذایی
منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی – منابع زبان عمومی
۱- کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب
اناری و همکاران، انتشارات مبتکران.
۲- کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان.
۳- کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما.
۴- کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.
۵- کتاب مجموعه سوالات کارشناسی ارشد زبان عمومی، انتشارات سازمان سنجش و آموزش
کشور.
۶- جزوه زبان عمومی موسسه سنجشامیرکبیر.
۷- Saheli, Mohamad, Vocabulary for TOEFL and MA candidates of
TOEFL. Koye Kosar Press.
۸- جزوه زبان عمومی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی – منابع زبان تافل
۱- کتاب خودآموز IELTS،
محمد معین جهانگیر و علی زارعی، انتشارات نور علم.
۲- کتاب مجموعه سوالات تافل آزمون دکتری، محمود رمضانی، انتشارات سرای عدالت.
۳- کتاب نکته ها و مهارت های موفقیت در آزمون های زبان عمومی و تخصصی، تالیف
عبدالرضا تالانه و شاهین شریفی، انتشارات کیومرث.
۴- کتاب تست و گرامر انگلیسی، تالیف عباس فرزام، انتشارات باستان.
۵- کتاب نکات کلیدی گرامر در زبان انگلیسی، مورفی ریموند، ترجمه میمنت رحمتی،
انتشارات دانش پرور.
۶- کتاب راهنمای جامع آزمون تافل، سید محمدرضا ناصرزاده و یاشار دهدشتی، انتشارات
نگاه دانش.
۷- جزوه زبان تافل موسسه سنجشامیرکبیر.
۸- Daneshvari, R, Essential words for the TOEFL, Jungle pub.
۹- Barron’s, Essential words for the TOEFL, Jungle pub.
۱۰- Martin Hewings, Advanced grammar in use: a self-study
reference and practice book for advanced learners of English: with answer,
Khorvash Pub.
۱۱- Murray Bromberg, Julius Liebb, Arthur Traiger, Husain Kabiri,
absolutely essential word 504.
۱۲- Murphy, R. English grammar in use: a self-study reference and
practice book for intermediate students .
۱۳- Murphy, R. Essential grammar in Use, Danesh Parvar Pub.
۱۴- جزوه زبان تافل دکتری سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی – منابع استعداد تحصیلی
۱- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته
مدیریت (۲ جلدی) ، احمد صداقت، انتشارات نگاه دانش.
۲- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی، هوشنگ عباس فام، انتشارات راه.
۳- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان، اصلانی، غفارزاده،
انتشارات نگاه دانش.
۴- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی GMAT 2011 ، مجید نگهداری، انتشارات مولف.
۵- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ،
انتشارات کتابخانه فرهنگ.
۶- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، احمد صداقت.
۷- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان.
۸- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت، محمد وکیلی.
۹- جزوه اینترنتی ۱۰۰ مساله حل شده استعداد تحصیلی دکتری، هادی مسیح خواه، محمد
وکیلی ، انتشارات کتابخانه فرهنگ.
۱۰- نمونه سوالات دکتری دانشگاه های صنعتی شریف، امیرکبیر و تهران.
۱۱- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف.
۱۲- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر.
۱۳- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۱۴- جزوه استعداد تحصیلی موسسه سنجشامیرکبیر.
۱۵- جزوه استعدادتحصیلی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی – منابع میکروب شناسی موادغذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف
جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی
فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف،
مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه
فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز،
مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت های غذایی، تالیف
ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب طغیان بیماری های منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف
سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاء ضیا بری و سیدهادی
ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۶- کتاب اصول بهداشت مواد غذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۷- کتاب تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسن زاده و
سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۸- جزوه میکروب شناسی موادغذایی دانشگاه تهران.
۹- جزوه میکروب شناسی مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی.
۱۰- جزوه میکروب شناسی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۱- جزوه میکروب شناسی مواد غذایی موسسه سنجشامیرکبیر.
۱۲- جزوه میکروب شناسی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق
می باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی – منابع شیمی موادغذایی
۱- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن
فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات
دانشگاه تهران.
۳- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۴- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر
دانشگاهی.
۵- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات
آییژ.
۶- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۷- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه تهران.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجشامیرکبیر.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی – منابع بهداشت و بازرسی گوشت
۱- کتاب بهداشت و بازرسی گوشت ((Meat inspection،
تالیف ویدا پیرزمانی و طناز موسوی، انتشارات پرتو واقعه.
۲- کتاب بهداشت و بازرسی کشتارگاهی گوشت (دام و طیور)، تالیف سیدسهیل قائم مقامی،
انتشارات موسسه آموزش عالی علمی کاربردی.
۳- کتاب درسنامه بهداشت و بازرسی گوشت، تالیف آراسب دباغ مقدم، عذرا صادق زاده
عراقی، مهزاد آقازاده مشگی و حمیدرضا توکلی، انتشارات مرز دانش.
۴- کتاب بهداشت گوشت، تالیف دیوید کالینز، جوزف گریسی و روبرت هیوی، ترجمه حمید
خانقاهی ابیانه، علی فضل آرا، نوردهر رکنی، محمدجواد قراگزلو، جمیله سالار آملی،
یوسف قراچه داغی و نگین نوری، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب بهداشت و بازرسی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی، تالیف محمد کشتکار و
رضا معاضدی، انتشارات پرتو واقعه.
۶- کتاب بهداشت و بازرسی گوشت، تالیف لقمان اکرادی، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی
(سنندج).
۷- کتاب بهداشت گوشت، تالیف ابراهیم محمودی، انتشارات رامند.
۸- کتاب بهداشت و بازرسی گوشت، تالیف برزو خاکپور، عماد شفیعی و حمید پوربابا،
انتشارات دیباگران تهران.
۹- جزوه بهداشت و بازرسی گوشت دانشگاه تهران.
۱۰- جزوه بهداشت و بازرسی گوشت دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۱- جزوه بهداشت و بازرسی گوشت موسسه سنجشامیرکبیر.
۱۲- جزوه بهداشت و بازرسی گوشت سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می
باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی – منابع بهداشت شیر
۱- کتاب بهداشت و فناوری شیر، تالیف گیتی کریم،
انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب فرآوری شیر: بهبود کیفیت فرآورده های لبنی، تالیف گریت اسمیت و رضوان
پوراحمد، انتشارات دانش پرور.
۳- کتاب شیر و کیفیت آن، تالیف هاردینگ، ترجمه امیرحسین خلجی، گیتی کریم و ارمغان
دیانی دردشتی، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب میکروبیولوژی شیر و فرآورده های لبنی، تالیف حسن نخچیان و مسعود نجف نجفی،
انتشارات پژوهش توس.
۵- کتاب پروبیوتیکها در شیر و فرآورده های آن، تالیف محمدرضا کوشکی و کیانوش
خسروی، انتشارات سروا.
۶- جزوه بهداشت شیر دانشگاه تهران.
۷- جزوه بهداشت لبنیات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۸- جزوه بهداشت شیر موسسه سنجشامیرکبیر.
۹- جزوه بهداشت شیر سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی – منابع صنایع شیر
۱- کتاب تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی،
تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۳- کتاب فناوریهای نوین در صنایع شیر، تالیف آر.ک. رابینسون، مترجم محمدرضا کوشکی،
انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.
۴- کتاب دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه
فردوسی مشهد.
۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۶- کتاب فن آوری شیر و فرآورده های آن، تالیف سیدحسین میرنظامی ضیابری، انتشارات
علوم کشاورزی.
۷- کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف محمد مهدی جعفری و حسن جهاندیده کودهی،
انتشارات دانش پذیر.
۸- کتاب اصول فرآوری شیر و فرآورده های شیری، تالیف محسن قدس روحانی، انتشارات
آموزش کشاورزی.
۹- کتاب تکنولوژی شیر، تالیف محمدرضا کوشکی، انتشارات سروا، آوای مسیح.
۱۰- کتاب صنعت شیر، تالیف یوستا بولوند، ترجمه فرهاد فرهنودی و فرانک آذین،
انتشارات شباهنگ.
۱۱- جزوی صنایع لبنیات، دکتر خسروشاهی، دانشگاه ارومیه.
۱۲- جزوه تکنولوژی شیر دانشگاه تهران.
۱۳- جزوه تکنولوژی لبنیات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۴- جزوه صنایع شیر موسسه سنجشامیرکبیر.
۱۵- جزوه صنایع شیر سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی – منابع صنایع گوشت
۱- کتاب علوم و صنایع گوشت، تالیف نورد هوکنی،
انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب
آوا.
۳- کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین
ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک.
۴- کتاب اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی، تالیف سیدحسین حسینی قابوس،
احمدرضا فیضی پور نامقی و مرتضی خمیری، انتشارات مرز دانش.
۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۶- کتاب تکنولوژی گوشت، تالیف محمدرضا کوشکی، انتشارات سروا، آوای مسیح.
۷- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه تهران.
۸- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه تکنولوژی گوشت موسسه سنجشامیرکبیر.
۱۰- جزوه تکنولوژی گوشت سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی – منابع اپیدمیولوژی
۱- کتاب اصول اپیدمیولوژی، تالیف مازنر،
مترجمان ناصری و ملک افضلی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۲- کتاب درسنامه پزشکی پیشگیری و اجتماعی، (جلد ۱ و ۴)، مولف جان اورت پارک، کی.
پارک، مترجم شجاعی تهرانی، انتشارات سماط.
۳- کتاب اپیدمیولوژی، تالیف لئون گوردیس، مترجم حسین صباغیان و کوروش هلاکویی
نائینی، انتشارات گپ.
۴- کتاب مبانی اپیدمیولوژی، تالیف آر. بونیتا، تی.کجل استروم، آر. بیگل هول، مترجمان
احسان کرباسی و آیدا اقصایی، انتشارات اندیشه رفیع.
۵- کتاب مفاهیم و کاربرد اپیدمیولوژی در دامپزشکی و تحقیقات، تالیف کامران
افشارپاد، انتشارات کتاب آذرگان.
۶- کتاب مبانی و روشهای اپیدمیولوژی، تالیف محمدحسین باقیانی مقدم، محمدحسن احرام
پوش، سیدسعید مظلومی، انتشارات آثار سبحان.
۷- کتاب مجموعه آزمون های کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی با پاسخ تحلیلی و نکات، تالیف
محمود بختیاری، انتشارات جامعه نگر.
۸- کتاب اپیدمیولوژی بالینی دامپزشکی، تالیف رونالد دی. اسمیت، ترجمه حمیدرضا
قیصری و امیدعلی نکوئی جهرمی، انتشارات دانشگاه شیراز.
۹- کتاب اپیدمیولوژی (پرسش های چهارگزینه ای و پاسخنامه تشریحی)، تالیف علیرضا
احمی فر، انتشارات دیباگران.
۱۰- کتاب مجموعه پرسش های چهارگزینه ای مبانی و روش های اپیدمیولوژی، تالیف کاظم
خلجی و اصغر کاربرد، انتشارات شهرآب.
۱۱- کتاب اپیدمیولوژی بالینی دامپزشکی، تالیف رونالد دی.اسمیت، ترجمه حمیدرضا
قیصری و امیدعلی نکوئی جهرمی، انتشارات دانشگاه شیراز.
۱۲- کتاب مفاهیم و کاربرد اپیدمیولوژی در دامپزشکی و تحقیقات، تالیف کامران افشارپاد،
انتشارات کتاب آذرگان.
۱۳- جزوه اصول همه گیری شناسی (اصول اپیدمیولوژی) دانشگاه تهران.
۱۴- جزوه اپیدمیولوژی دامپزشکی دانشگاه تبریز.
۱۵- جزوه اپیدمیولوژی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۶- جزوه اپیدمیولوژی موسسه سنجش امیرکبیر.
۱۷- جزوه اپیدمیولوژی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کنکور دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی – منابع بیماری های مشترک انسان و دام
۱- کتاب بیماریهای مشترک انسان و دام، تالیف
محمدعلی راد، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب بیماریهای مشترک انسان و دام، تالیف سعید سعیدی، جواد رحمان دوست و الهام
ذبیحی، انتشارات دانشوران رشید.
۳- کتاب آشنایی با مهمترین بیماری های انگلی مشترک بین انسان و حیوانات، تالیف
محمد موذنی، انتشارات دانشگاه شیراز.
۴- کتاب بیماری های انگلی مشترک انسان و دام، تالیف ویرسینگ راتور، ترجمه خداداد
پیرعلی خیرآبادی، انتشارات دانشگاه شهرکرد.
۵- کتاب همه گیرشناسی و تشخیص بیماری های میکروبی مشترک انسان و حیوان، تالیف رضا
رنجبر و رضا ایجاب، انتشارات نامه ی پارسی.
۶- کتاب بیماریهای مشترک حیوان و انسان، پیشگیری، مبارزه، کنترل و ریشه کنی، تالیف
منوچهر بهارصفت، نسرین دخت عمادخراسانی و مجید بهارصفت، انتشارات سازمان تحقیقاتی
آموزش و ترویج کشاورزی.
۷- کتاب بیماری های مشترک انسان و دام، تالیف حسن بخردی، انتشارات آوای مسیح.
۸- کتاب بیماریهای مشترک انسان و دام، تالیف علیرضا فرجی گنبدانی، انتشارات خانه
تاریخ و تصویر ابریشمی.
۹- کتاب بیماری های مشترک بین انسان و دام، تالیف نادر زکیان، انتشارات بی نهایت.
۱۰- کتاب عوامل بیماری زای مشترک بین انسان و حیوان در زنجیره غذایی، تالیف دنیس
او کراوز و استفان هندریک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۱- جزوه بیماری های مشترک بین انسان و دام دانشگاه تهران.
۱۲- جزوه بیماری های مشترک بین انسان و دام دانشگاه شیراز.
۱۳- جزوه بیماری های مشترک بین انسان و دام دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۴- جزوه بیماری های مشترک بین انسان و دام موسسه سنجشامیر کبیر.
۱۵- جزوه بیماری های مشترک بین انسان و دام سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر
منابع فوق می باشد.
مجموعه جزوات سنجش امیرکبیر برای کنکور دکتری بهداشت مواد غذایی دامپزشکی
- ۹۶/۰۷/۲۷